Klub-kártya

Ajándékozd meg magad évente akár 100.000.- Ft-tal!!
HOGYAN???
A PaPoLe Klubtagsági kártyával!

Klub-kártya logók

klubkartyaAmellyel mintegy 1000 prominens szolgáltatónál kiemelt kedvezménnyel vásárolhatsz. Legyél Te is gazdaságosan egy olyan klub részese, amely igazi kiváltságot jelent. (Ez a legjobb befektetés a piacon, már napi 10.-Ft-ért). Szolgáltatóink különböző mértékű kedvezményeket nyújtanak, ezek százalékos mértékéről az elfogadóhelyek bejárati ajtaján elhelyezett EDC logó melletti szám vagy letölthető katalógusunk tájékoztat.

A felajánlott kedvezmények átlagos mértéke 11%, ennek figyelembe vételével könnyen kiszámolhatod éves megtakarításait. Az engedmények nem egy-két hétig tartanak, nálunk egész évben olcsóbban válogathatsz a kínálatból. Ne feledd, mától pénztárcád 11%-al többet ér!

Az EDC kedvezménykártya segítségével olyan színvonalas szolgáltatóknál vásárolhatsz kedvezményesen, mint a Burger King, a Duran Szendvics, az Agip, a Panasonic, a City Taxi, az Unix Autóalkatrész vagy Tom Tailor és az Arena Sportruházat. Partnereink teljes listáját és az általuk adott kedvezmények mértékét katalógusunkban olvashatod.

Sok szolgáltató jutalompontokat osztogat, amiket azután ismét náluk kell elköltened. Ráadásul 10-20 vagy még több vásárlás után érdemes csak beváltani ezeket a pontokat. A Papole Klubtagsági ezzel szemben azonnali, pénzbeli megtakarítást nyújt már egy vásárlás alkalmával is. A pénztárcádban maradó összeget pedig ott költöd el, ahol csak akarod.

A csomag tartalma: 1 névre szóló kártya, 1 használati útmutató/gratuláló levél, 1 téli katalógus nyomtatott vagy CD formátumban, 1db 5.000.-Ft-os KárpArt-Galéria vásárlási utalvány, amely korlátozás nélkül beváltható a www.virtualgaleria.hu oldalon szereplő festmények vásárlásakor (a 6. galériában szereplő „idegen festmények” kivételével).

Ajándékozd meg magad és családod akár százezrekkel! A karácsonyra, születésnapra, névnapra szánt keretből többet költhetsz szeretteidre az EDC kedvezménykártya segítségével, de a kártya maga is kiváló ajándék. Lehetőséged van egyedi grafikai megoldásokra, fénykép montírozására is.

Kérésedre díszcsomagolásban kézbesítjük a címzettnek. A 10.000.-Ft-os listaár helyett, most kedvezményesen jegyezhetsz magadnak egy Papole Klubtagsági kártyát. Érdeklődj a klubvezetőnél!

EDC Kedvezmények listája

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.