Bemutatkozás

“Navigare necesse est” = Hajózni muszáj

logo2_papole_hajoloter_2012A híres régi mondást a lövész-sportra és a mindennapokra is alkalmazzuk. Azaz a nehézségeket legyőzve, mindenki javára hozunk létre új értékeket.

Egyesületünk a Partner Polgári Lövész Egyesület, közkedvelt rövidített nevén: PAPOLE 1998-ban alakult .

A lövész egyesület a “PAPOLE I.” Lőtérhajón működik, ahol végre valódi, hagyományainknak megfelelő klubélet jött létre.

Lőterünk hivatalosan is akkreditált lovagi és IBSSA lőtér.

Az egyesület elnöke Miklósi Károly, aki az IBSSA magyarországi társelnöke és a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Szuverén Ciprusi Rendjének lovagja.

A PAPOLE Hajólőtérre családias hangulat, az oldott légkör jellemző, ahol nemcsak lövészbarátságok kötésére, hanem szoros emberi és üzleti kapcsolatok létesítésére is lehetőség nyílik.

Az új hellyel együtt emblémánk is megváltozott – a forgópisztoly mellé stílszerűen felkerült a horgony, majd később a lovagi jelképek is.

Tagságunk zömét az aktív korosztály alkotja – üzletemberek, vezető beosztású szakemberek, saját cégekkel rendelkező személyek.
Tevékenységük sok mindent felölel az építőipartól kezdve a lakberendezésen, az orvosláson át a vendéglátásig, a számítógépes munkakörökig, de található nálunk johannita lovag és biztonsági szakember is. A szokásos edzésnapokon és minősítő versenyeken kívül tagjaink szívesen találkoznak egymással, közös kirándulásokon, lövésztúrákon, előszilveszteri bulikon.

Vállaljuk lővészettel egybekötött, a megszokottól
eltérő minőségi RENDEZVÉNYek lebonyolítását. 

Kiemelt partnereink:

Partnerek

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.