Versenyek

 

Columns_4Egyesületünk minden évben izgalmas lövészversenyeket rendez, melyben kiemelt szerepet tölt be a stílszerű – három fordulós  – PARTNER-ANKER KUPA.

A  versenyek résztvevői részére minden fordulóban különleges érmek és sorsolt díjak kerülnek kiosztásra, a kupagyőztesek pedig impozáns kupát vihetnek haza.

Speciális versenyszámunk az általunk kitalált: “félcéduláslőverseny, ahol a 10-es körök a lapok szélén találhatók, így “könnyítve” meg az eredményes lövészetet azok számára, akik fel kívánják használni a lőlapok teljes terjedelmét.
Nem mindennapi kihívást jelent az évente megrendezésre kerülő Emlékverseny, ahol a hagyományos A/8 céllapot nagykaliberű pisztollyal 50 méterről kell eredményesen eltalálni.

A versenyek rendezése részünkről minden esetben a lövészsport iránti elkötelezettséget, a tagság összetartozását szimbolizálja, miközben erősíti a sportbaráti kapcsolatokat és lehetővé teszi az MSSZ szabályai szerinti szükséges minősítések megszerzését.
A saját klubtagjainkon kívül a társegyesületek versenyzői is látogatják rendezvényeinket, aktív közreműködésükkel  népszerűsítve a sportlövészetet.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.