Versenykiírások

Verseny célja: Sportbaráti kapcsolatok ápolása, szélesítése, minősítések megszerzése

Rendező: Partner Polgári Lövész Egyesület.

Időpontok:

Partner-Anker Kupa I. forduló Minősítő verseny  2023. február. 19. (vasárnap)
Partner-Anker Kupa II. forduló Minősítő verseny 2023. április. 01. (szombat)
Minősítő verseny 2023. október. 14. (szombat)
Partner-Anker Kupa III. forduló Minősítő verseny 2023. november. 25. (szombat)

Helyszín: 1044 Budapest, IV. ker. Komp u. 3/a. „PAPOLE I.” Hajólőtér 

Versenyszámok:

Központi gyújtású pisztoly 20 pont /nagykaliber/
Sportpisztoly 20 pont /kiskaliber/
Központi gyújtású pisztoly 10 pont /nagykaliber/
Sportpisztoly 10 pont /kiskaliber/

Résztvevők: Kiskaliberben 14. életév betöltése, nagykaliberben 18. életév betöltése, valamint érvényes orvosi igazolás /sportigazolvány saját fegyver esetén fegyvertartási engedély/, valamint 2023. évre érvényes MSSZ rajtengedély megléte a részvétel alapfeltétele.

Nevezési feltételek: Nevezés helyszínen időbeosztással előregisztráció alapján 09-14.00- óráig, 4.000.-Ft/versenyszám rendezési hozzájárulás megfizetése mellett, csapat nevezést is ennyiért fogadunk el. Társegyesületek részéről előzetesen a nevezés a SVIR-en keresztül (is) kötelező.

Díjazás: A 20 lövéses versenyen nevezők esetében az I-III. helyezett oklevél és érem díjazásban, a 10 lövéses versenyen az első 3 helyezett oklevél- díjazásban részesül. 

Verseny szabályok: A minősítő versenyeken az MSSZ szabályai a mérvadók. Az esetleges óvást 15.000.- Ft befizetése mellett a vezetőbíró bírálja el (Jogos óvás esetén az összeg visszafizetésre kerül). A versenyek 8/A lőlapra (próba, külön értékelt lövések) 25 perc lőidővel (5 perc próba, 20 perc értékelt) folynak a versenyszámokban. A verseny mind a két versenyszámban 2 külön lőlapra, azaz 2×10 lövésszámmal lehet leadni.
A 10 lövéses verseny lőideje 5 perc próba, 10 perc értékelt lövés

Egyéb tudnivalók: A kupaverseny három önállóan rangsorolt és díjazott fordulóból áll. A kupaverseny a három forduló három legjobb eredménye alapján lesz rangsorolva. Mindkét nem és korcsoport egyben lesz rangsorolva az eredményhirdetésen, azonban az eredményjegyzéken korcsoporti és nemenkénti bontásban fog szerepelni. A rendezés költségein kívül az összes felmerülő költség a résztvevőket terheli. A kupa- és minősítő versenyen hivatalos minősítés lőhető.

 
A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.